sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Värikkäistä kankaista syntyy...

...Värikkäitä vaatteita!

Olen kuluttanut noita riemukkaan värisiä kankaita, joita meille tuli. Ihania juttuja niistä on saanut aikaan.

Keltaista pilvivelouria oli niin vähän, että siitä riitti kahden hameen verran.


Pinkistä pilvijoustofroteesta tuli Avalle housut ja singoalla:Trikoolörppiksiä tytöille:Tämä pipo lähti maailmalle:

----------

Nyt kun huomaan, että uusiakin lukijoita olen blogiini saanut (ihanaa että seuraatte!), niin ajattelin varmuuden vuoksi tarkentaa muutamaa asiaa;

Ompelu on minulle rakas harrastus, jota värkkäilen sen verran mitä ehdin lasten- ja kodinhoidolta. Tällä hetkellä olen lisäksi töissä, eli ompeluun jää aikaa lähinnä viikonloppuisin ja joskus iltaisin. Perhe on kuitenkin etusijalla.

Siitä syystä otan tilauksia vastaan enimmäkseen (mahdollisuuksien mukaan) vain koskien hattuja/pipoja. Muuhun minulla ei tällä hetkellä ole rahkeita (sen lisäksi olen niin kriittinen töitäni kohtaan, että en taitaisi edes kehdata ulkopuolisille muita vielä tehdäkään).
Toinen syy, joka liittyy tuohon aikarajoitukseen, on se että olen vailla saumuria. Saumuri nopeuttaa töitä huomattavasti, kun ei tarvitse jokaista reunaa erikseen huolitella. Tavallisen ompelukoneen kanssa työ on aika hidasta toisinaan. Saumurini köllöttelee huollossa, toivonmukaan palautuu pian!

Ystävien lapsille, sekä sukulaisille teen kyllä muutakin, he ovat asia erikseen luonnollisesti.

Suurimmaksi osaksi teen kuitenkin siis omille lapsille!
Esim. monet kankaat, joita täällä esittelen, on tilattu siksi, että ompelen niistä omilleni jotain. Ei tilaustöitä varten. Niitä en siis tilaa suuria määriä varastoon, ne kun monesti ovat niin kalliitakin, että maksavat esim. 20e/m tms. Tietysti jos joku kangas erityisesti ihastuttaa, aina kannattaa asiasta kysyä :)
Sekään ei ole poissuljettua, että en voisi vielä jossain vaiheessa tehdä tilauksesta muutakin kuin hattuja, kysyä saa siis rohkeasti. Tällä hetkellä olen kuitenkin liian aikarajoitteinen.

Tietenkin otan suurena kohteliaisuutena että tekeleeni kiinnostavat ihmisiä!

-----------

Oikein mukavaa alkuviikkoa kaikille!

2 kommenttia: