maanantai 2. tammikuuta 2012

Paita, joka ei halunnut olla paita.

Voitin 1-0.

Oikea maanvaiva tämä. Kangas loppui tätä tehdessä kahdessa eri vaiheessa, hyvin voitte laskea mitkä ne vaiheet olivat ;) Todellinen luovuuden merkkipaalu tästä tulikin. Sateenkaari sopii etumukseen siis vallan mainiosti, sen verran on kirjava lopputulos, ei väreiltään onneksi mutta kuoseiltaan.

Puoli vuotta se häpesi laatikon pohjalla, kun yksinkertaisesti menetin hermoni siihen.

Ja sitten se tosiasia, että mä en vain osaa ommella paitoja! Ja vihaan resoreiden ompelemista myös. Vaikka kuinka mittaan, niin aina venytän jommassa kummassa päässä liikaa ja lopputulos on vino.


Tilasin lisää kankaita, joista pitäisi tehdä lisää PAITOJA. Voisiko joku tulla ompelemaan mulle noi resorit niihin? :D


Kuopuksella oli tänään ekaa kertaa (ja vikaa nähtävästi) päällään tuo terrieri liivimekko. Liian kauan säilöin kaapissa, nythän tuo taitaa olla jo liian lyhyt...Hyvää vuoden ensimmäistä viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Laita resori kaksinkerroin pääntielle, saumurilla ommellen. Jos tahdot, niin vielä lopuksi oikealta puolelta suoralla tikillä (ei resoriin, vaan kankaaseen).

  3,7mm ja vajaa 30cm pituus. Ei voi mennä vikaan :) Niin ja kiinnität eka puolivälin etukappaleelle ja sitte sivuille vielä 1/4 ja 3/4 kohdat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos avuista! Alku meni niinkun olen tehnytkin, mutta siihen se sitten päättyikin :D Kiitos noista mitoista, ne auttaa paljon. Ite olen yleensä leikannut pienet hakit kohdistamisen avuksi. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo terrierimekko on kyllä hurmaava! Ja paitahan siitä paidastakin tuli.

  VastaaPoista
 4. Tuo terrieimekko on ihana! Meillä on westie ja tuo olis niin ihana meidän prinsessoille!

  VastaaPoista
 5. Ihana paita! Hyvin sopii kaikki yhteen :) Ja todella söpö kuva sulla tossa ylhäällä.

  VastaaPoista