tiistai 18. tammikuuta 2011

Aplikointiharjoittelua!


Olen haaveillut kokeilevani tuota aplikointia muullekin kankaalle kuin fleecelle. Hanhelista tilasin sitten tuki - ja liimakankaita ja ryhdyin tuumasta toimeen. Olin ajatellut, että tämä on varmasti joku ihan supervaikea juttu, mutta ei se sitten ollutkaan. Niin paljon auttoi tuo liimakangas ja tukikangas taas auttoi siinä, ettei kuvio vedä kurttuun.

Ensimmäinen koeversio olivat nämä housut, jotka tein kuopukselle. Pallokangas on oman kylän Kangasoutletista ja raidallinen Eurokankaasta. Aloitin mahdollisimman yksinkertaisella kuviolla. Mielestäni lopputulos on ihan onnistunut ensimmäiseksi aplikaatioksiSitten lupasin ommella sukulaistytölle kaksi liivimekkoa aplikaatiolla. Oli toiveena, että toinen voisi olla vaaleanpunainen ja siinä saisi olla Leppäkertun kuva (neidin nimi on Kerttu) ja toinen vihreä ja keväinen. Aloitin jälkimmäisestä ja lopputulos on tällainen:Jostain syystä tuon velourin vääntäminen mekoksi oli tuskien takana. En tiedä miksi, koska sitten taas housuja on ihan helppo tehdä velourista. Nyt kangas venyi joka suuntaan ja sitä oli jotenkin vaikea hallita. Saumurilla lienee tämäkin homma onnistuisi helpommin ja nopeammin. Kunhan nyt pääsisimme tutustumisasteelle ko. vehkeen kanssa.
En nyt ole aivan tyytyväinen työn jälkeen. Mutta aplikaatio onnistui ihan hyvin.Huomenna sitten operaatio leppäkerttumekko :)

Jos täällä käy ketään lukemassa, niin ilahtuisin kommenteista myös!

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä hirmu taitava. Itse hain tänään 8 kerää lankaa ja päätin alkaa KUTOMAAN (joo minä huh) vk-pipoja, saas nähdä miten käy :S

    VastaaPoista
  2. Minä käyn säännöllisesti täälläkin kurkkimassa! Aivan ihanat molemmat liivarit, kertulla ja mantsikalla!! :)

    VastaaPoista