sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Onneksi on viimetippa...

...ilman sitä ei kyllä tulisi tehdyksi juuri mitään! :D

Niin ja pahoitteluni pienestä blogihiljaisuudesta taasen. Tämä kyllä päivittyisi useammin jos olisi aikaa ommella jotain...vaan kun se aika tuntuu olevan kovin kortilla nykyään!
Iltaisinkaan ei ole aikaa, kun on sekä lasten, että omia harrastuksia ja illat olen muutenkin lasten kanssa yksin, niin on hankala livetä ompelukoneelle.

Mutta sain kuitenkin huitaistua kasaan muutamat talvihatut, aika kalkkiviivoille meni näiden kanssa; lumi oli jo maassa, kun sain pipot tehtyä.

Tässä nyt kuitenkin nämä aikaansaannokset.

Omppuhaalari (oi miten rakastan tuota haalaria, vaan missä on nyt se lumi jotta pääsisi käyttönkin, kovin on lämmin puku näille plussakeleille...!!) ja omppupipo kaveriksi.Toisen haalarin kanssa syntyi tämä kukkapipo. Ehkä kukka olisi voinut sijoittua enemmän ohimolle, toisaalta nyt se tulee kivasti tuon hatun "suipon" juureen. Molempi parempi...kai?Isosiskon cuppiksen kaveriksi hutaisin todella kiireessä tämän sydänpipon, enkä pidä siitä itse ollenkaan, piti tehdä ensin lörppämallinen mutta tämä tuli nopeammin. No kunhan on pipo ettei korvat palellu...!


Esikoisella on toisena haalarina tämän po.pin fleecevuorellinen puku, jota myydään kai vk-pukuna, mutta miten loistavasti ajoitettu ostos tämä oli tälle vuodelle! Miettikää nyt näitä ilmoja, juuri otollinen sää tuollaiselle välimallin haalarille, kun toppis on liian lämpöinen. Tämän kanssa sopii kruunulörppis.
Oikein kaunista joulujen jatkoa kaikille! :)

1 kommentti: