perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ommeltu on...

Aika paljon kaikenlaista on tullut tehtyä. Saumurin kanssa on ollut aikamoista extremeompelua, pääosin aikani menee katkenneiden lankojen takaisin virittelyyn ja muuhun mukavaan. Koneen työmotivaatio alkoi olla niin alhaalla ja työjälki niin kelvotonta, että päätin armahtaa koko rakkineen ja päästää sen eläkkeelle. Tai sanotaan nyt niin, että hän brakasi ja hylkäsi minut. Joten pikku breikki edessä. Uusi saumuri nököttää kyllä paketissa tuossa lattialla, mutta en ole vielä jaksanut perehtyä lankojen pujotuksiin jne.

Tässä nyt sitten yhdessä jonossa kaikki mitä on viime aikoina syntynyt:

Avalle leijonahousut:

Sagan mäyrispaita:


Ja kesämekko:

Sekä leijonasetti:

Pyrstöpuoli:

Pipoja maailmalle:


Avan mansikkahousut:

Jotain muutakin kuin vaatetta välillä, lorupussi:

-----------

Minusta ja näistä tekeleistäni tehtiin tänään yllättäen juttu Hollolan Sanomien kesäliitteeseen. Pääsiäisen jälkeen tuo kaiketi julkaistaan sitten. Tytöt olivat kovasti mukana tilanteessa. Toimivat vaatemannekiineina ja Saga antoi myös oman lausuntonsa lehdistön edustajalle. (Kuiskasi korvaani kesken kaiken: Äiti, koska minä saan puhua, minulla on asiaa).
Neideillä oli päällään tietysti jotain äidin tekemää, molemmilla housut.



---------

Huomenna tämä konkkaronkka suuntautuu lapsimessuille, saa tulla nykimään hihasta jos näette! Ikasyrin osasto on ainakin takuuvarma bongauspaikka ja meidän neidit haluavat mennä hoitamaan babyborn nukkeja (olisipa siellä edelleen se nukketaivas mikä viime vuonnakin...). Eipä ainakaan tarvitsisi tapella yhdesta ja samasta nukesta, kuten kotona.

Paistetta viikonloppuun, toivotteleepi



+Prinsessat.

4 kommenttia:

  1. Kauniita käsitöitä olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Sattumalta tänne eksyin ja voi miten ihania ompeluksia sinulta täältä löytyykään!!! Taidanpa jäädä samantien seurailemaan :)

    VastaaPoista
  3. Bongasin jutun lehdestä, samalla paikkakunnalla näemmä ollaan :)
    Pirtsakoita ompeluksia !
    Teen enimmäkseen retrokankaista, mutta pojalle käyttövaatetta ostokankaista myöskin.

    VastaaPoista